1. Wie wij zijn en hoe je ons kunt bereiken

  1. Hoi! Wij zijn MJPC.
  2. martijn van der jagt    (mj)
  3. Patricia catsbrug          (pc)

Bel ons:
06 150 70 466
Mail ons:Admin@mjpc.nl
 1. Ook leuk (als je van nummers houdt):

  • Ons KvK-nummer:61246344
  • BTW Nummer:NL132724935B01

2. Toepasselijkheid

Deze voorwaarden zijn van toepassing als je iets bij ons koopt of hebt gekocht. Anders is het niet zo toepasselijk. We doen ons best om deze algemene voorwaarden onder jouw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat we voor jou doen en wat we van je verwachten.

Soms hebben we aparte voorwaarden bij een product. In dat geval gelden deze algemene voorwaarden ook.

3. Het aanbod

We vertellen je altijd eerlijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen. En natuurlijk wat het kost en of je het kunt ruilen. Foutje op de productpagina? Daar mag je ons natuurlijk aan houden. Behalve dan wanneer het foutje duidelijk een blunder is van iemand die zijn koffie nog niet op heeft en per ongeluk een paar nullen te weinig intikt (stel dat hè), en je dat van tevoren had kunnen weten.

4. De overeenkomst

  1. We doen het veilig, of we doen het niet. Daarom werken we elke dag aan een veilige web omgeving. Kun jij met een gerust hart bij ons winkelen.
  2. Als je iets bestelt bij ons, krijg je daarvan een bevestiging per mail. Daarna houden we je steeds op de hoogte, totdat je pakketje er is. Het zijn tenslotte jouw spullen.3
  3. We voegen alle informatie en gegevens die je nodig hebt bij je bestelling, maar het meeste vind je ook op onze website.

5. Herroepingsrecht

 1. Soms werkt het gewoon niet tussen jou en je product. In dat geval kun je het product binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen. Anders worden jullie er allebei niet gelukkig van. We sturen je een nieuw product of je ontvangt je betaling binnen 14 dagen terug.

6. Retourneren

 1. de retour kosten zijn voor eigen rekening
 2. Heb je binnen 14 dagen aangegeven dat je je bestelling terug wilt sturen?

 7. Wat je niet kunt retourneren

Je begrijpt vast dat je het volgende niet kunt terugsturen:

  1. Softwarepakketten waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend. Of als deze zijn geïnstalleerd of geregistreerd. Die nieuwe FIFA kun je dus helaas niet retourneren als je hem uitgespeeld hebt
  2. Ingewisselde of ingevulde vouchers of tegoedbonnen. Tsja. Je kunt geld helaas maar één keer uitgeven.
  3. Goed uitgevoerde diensten, zoals installatie- en inbouwkosten, ingewisselde vouchers voor inbouw en/of installatie en kosten voor bijzondere verzendopties zoals bezorging op afspraak.

8. De prijs

  1. Daar zijn we altijd eerlijk over, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
  2. Alle prijzen zijn inclusief btw.
  3. Normale verzending is altijd gratis. Heen
 1. Kies je voor bezorging op afspraak? Dan betaal je tussen €29- en €79,- aan verzendkosten, afhankelijk van het tijdvak en de grootte van je product.

9. Betaling

  1. Als wij je vragen een bedrag vooruit te betalen, maken we direct nadat we het bedrag hebben ontvangen je bestelling in orde.
  2. betalingsmogelijkheden : Creditcard ,iDEAL Betaling
  3. Klopt er iets niet in je betaalgegevens? Laat het ons dan weten.

10. Klachten

  1. Heb je een klacht? Dat vinden we heel vervelend. Zo vervelend zelfs, dat we verschillende noodplannen klaar hebben liggen voor het geval dat jij een klacht hebt. Zo weten we zeker dat we dit zo snel mogelijk voor je kunnen oplossen.
  2. Laat het ons snel weten als je een klacht hebt en omschrijf je probleem zo duidelijk mogelijk. Dan kunnen we je het beste helpen.
  3. Je krijgt uiterlijk binnen 2 werkdagen antwoord van ons. We helpen je meteen, of je hoort hoeveel tijd we nodig hebben om het recht te zetten.

Dit waren ze dan. Onze algemene voorwaarden. Als we in de toekomst iets gaan veranderen aan deze voorwaarden, vind je dat terug op onze website. We zorgen er sowieso voor dat veranderingen niet nadelig zijn voor jou.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *